Övernattning

Övernattning i vårt mysiga gårdshus

Gör ert besök till det där lilla extra och stanna över i vårt mysiga gårdshus. Kom på eftermiddagen och njut av fikakorgen.

Rulla sedan iväg till nejdernas sevärdheter. Börja med en tur till Qvesarums Byggnadsvård, där ni kommer att få en helt fantastisk inblick i inredningsdesign utöver det vanliga, där den gamla stilen är bevarat som nytt.

Mittemot finner ni Ateljé Solglimten som ger er en härlig upplevelse i deras vackra hantverk inom konst och silversmycken. Passera därefter upp till slottet och stanna till i ena flygeln där ni finner Ingelas antik för en titt på hennes spännande hantverk. När väl hjulen rullar tar ni er fram till bygdens stolthet, dit man kommer för att fylla kropp och själ med inre ro, vårt vackra naturreservat Rövarekulan, där bruset av ån och de vackra skifferbergen och dens omgivande natur bara får en att känna välbehag och inre stillhet.

Väl tillbaka i gårdshuset blir ni serverade middag och som kvällsplock blir det ostbricka med tillbehör. Njut av en avkopplande stund och boka in en härlig behandling som ger er lite extra balsam för kropp och själ.

Dagen efter lämnar ni gården kl 11.00, givetvis mätta och nöjda efter god sömn och frukostmat.

Njut av en underbar behandling här på gården och erhåll 15% rabatt i samband med bokning av övernattning!!

2-3 personer 1395:-/person

4-9 personer 1095:-/person

sangar