Övernattning

Övernattning i våra mysiga gårdshus

Om ni aldrig har varit här på besök tidigare så kan vi berätta att vårt ställe är väldigt unikt med att bara ta emot ett sällskap per bokat tillfälle, vilket är väldigt uppskattat i dessa rådande tider vi nu lever i och har runtomkring oss.

Om ni kommer för en övernattning så är det bara ni som kommer att bo privat i ett av våra 2 mysiga Gårdshus för total relax och återhämtning.

Man kan bo i vårt fridfulla Lilla Gårdshus, en alldeles egen våning bara för ert sällskap eller i Stora Gårdshuset med sin mysiga charm där gammalt möter nytt i alla sina härliga relax utrymmen och trivsel hörnor.

Gör ert besök till det där lilla extra och kom på eftermiddagen och njut av en god fika. Antingen njuter ni still här på plats eller så ta med er fikakorgen och rulla vidare iväg till nejdernas sevärdheter.

Valen är många beroende på vad ni söker eller önskar att göra men här kommer lite förslag.

Börja med en tur till Qvesarums Byggnadsvård, där ni kommer att få en helt fantastisk inblick i inredningsdesign utöver det vanliga, där den gamla stilen är bevarat som nytt.

Mittemot finner ni Ateljé Solglimten som ger er en härlig upplevelse i deras vackra hantverk inom konst och silversmycken. Passera därefter upp till Löberöds slottet och stanna till i ena flygeln där ni finner Ingelas antik för en titt på hennes spännande hantverk med vacker konst.

Ta er fram till bygdens stolthet, dit man kommer för att fylla kropp och själ med inre ro, vårt vackra naturreservat Rövarekulan, där bruset av ån och de vackra skifferbergen och dens omgivande natur bara får en att känna välbehag och inre stillhet. Här finner ni parkbänkar och bord för att njuta av er fikakorg.

Väl tillbaka i gårdshuset blir ni serverade middag och för småtimmarna erbjuder vi er kvällsplock med snacks och gotte. Njut av en avkopplande stund och boka in en härlig behandling som ger er lite extra balsam för kropp och själ.

Dagen efter lämnar ni gården kl.10.30, givetvis mätta och belåtna efter god sömn och frukostmat.

Njut av en underbar behandling här på gården och boka in lite extra lyx under er vistelse!!

2-4 personer 1695:-/person

5-9 personer 1495:-/person

Offert ges vid önskan om fler antal personer