Om Lugna Gården

VAR RÄDD OM DIG SJÄLV, DIN HÄLSA OCH TA VARA PÅ LIVET PÅ BÄSTA SÄTT !

Med tanke på att samhället har förändrats så otroligt mycket på så kort tid, har det orsakat massor av problem på olika stadier. En väldigt negativ förändring är att befolkningens hälsa sjunkit så lågt att den oftast kommer i andra hand. Människor lider av stressproblem som därav leder till en del sjukdomar och påföljder som bla magsår, psykiska och fysiska problem, utbrändhet, missnöje med sin tillvaro, sjukskrivningar mm. Detta är bara en del utav vad som håller på att hända i samhället med dess befolkning. Pga att nästan hela världen lever i ständig stress, för mycket krav och påfrestningar från olika håll och kanter, mår vi som vi gör idag…

Detta har fått mig att tänka, för av egen erfarenhet med stressproblem och liknande symptom för utbrändhet, trots min unga ålder, bestämde jag mig för att göra något bra som kan gynna oss alla. Jag har utbildat mig inom olika terapeutiska områden för att kunna erbjuda er olika former av behandlingar i förebyggande syfte, för dig som redan har problem eller bara för att få lov att vara – få lugn och ro i kropp och själ!

Nu är det 15 år sedan vi öppnade dörrarna till Lugna Gården, ett litet idylliskt dagsspa som ligger i lantlig miljö strax utanför Löberöd.

Lugna Gården är ett dagspa med fokus på dig som gäst. Hos oss ska du känna lugn och få en stunds återhämtning.

En oas för kropp och själ helt enkelt.

 

Varmt välkomna till oss!!

 

Linda Andersson

Dipl. & Cert. Massage Terapeut

Utb. Fibromassör

Cert. Spa Terapeut

Spädbarnsmassage Instruktör