Bokning/Avbokning

Bokningsförfrågan (kostnadsfri och EJ bindande)

Gör bokningsförfrågan via kontaktformuläret nedan, jag återkommer med ett förslag och prisuppgift.

1 – Ange om du är gluten- eller laktosintolerant, vegetarian eller vegan eller övriga allergier

(gäller de behandlingar/aktiviteter där frukost/tilltugg/lunch ingår).

2 – Förslag på evenemang/behandling och antal personer samt datum för aktiviteten.

Vid önskemål går det alldeles utmärkt att kombinera frukost och lunch/tilltugg, fikabaguette och ostbricka mot ett tillägg till alla våra behandlingar där det ej ingår.

Tilläggsval: Frukost 129:-, Lunch med dricka och kaffe/té 229:-, Fika baguette med kaffe/thé 129:-, Frukttallrik 79:-, Ostbricka med tillbehör och dricka 199:-, Tilltugg/snacks 89:-,

Handduks- o badrockslån 150:- , Aromabastu med egen kroppspeeling 60 min 295:-/minst 2 , Vedeldad bastutunna med egen kroppspeeling 350:-/minst 4

Viktig information angående avbokning!

Avbokning skall göras senast 1 vecka innan ankomst för att få full återbetalning på både övernattnings- & behandlingskostnaderna.

Om avbokning inte görs 1 vecka före bokat tillfälle så kommer vi att återbetala 50% på inbetald övernattningskostnad och 50% av den totala kostnaden på bokade behandlingarna här på Lugna Gården.

I dessa tider måste vi alla ta ansvar för att hjälpas åt på alla sätt för att vi småföretagare också skall kunna överleva, finnas kvar och kunna få en chans och utrymme att hinna ta in andra önskade bokningar i sista minuten när avbokning sker.

Tack för att ni respekterar detta och tack för er förståelse.

/Linda med personal